zaterdag 1 februari 2014

Drie voorjaarssetjes voor kleine meisjes

Toen ik mijn shop nog had, kocht ik regelmatig t-shirtjes in allerlei kleuren om te vermaken en er met een rokje erbij leuke setjes van te maken. Ik had nog een stapeltje shirts over en zin in vrolijke kleurtjes. Dus heb ik drie setjes gemaakt. Een moeder van een klein meisje mag er een uitkiezen, de rest gaat op Marktplaats. Dit is maat 86/92, de volgende stapel is 98/104. Zo kan ik weer wat lapjes en strijkapplicaties wegwerken.




Groetjes Karin

Twee Knippie-tubes gemaakt

Een tube, een shirt met kol, was allang een wens van mij om te maken. En in de laatste Knippie stond er een! Ik heb eerst de grijze gemaakt, maar bij dragen leek Sten net een ei in een eierdopje, zo hoog stond de kol. De tricot was duidelijk te stevig voor dit model. Dus heb ik er tien centimeter af geknipt en weer opnieuw een tunnel en knoopsgaten gemaakt. De rits is voor de sier, er zit geen zakje achter. De stof en de rits waren UWYH.



Geleerd van de te dikke stof, nam ik nu een dunnere tricot. Deze hangt mooi slap naar beneden. Ik vind de kleuren helemaal geweldig, omdat Sten van al die kleuren wel een broek heeft, en hij dus overal bij past. Ik zag deze stof in de Knippie en moest hem hebben. Die was dus niet UWYH... En ik heb nog zooooveeeel. Bij gebrek aan winter heb ik niet echt zin om daarvoor truien e.d. te gaan maken, dus die stoffen blijven nog een jaartje liggen vrees ik. Ik ben alweer bezig met de eerste voorjaar/zomer setjes voor op Marktplaats, om weer een beetje zoete stofjes weg te naaien die Iris toch niet meer wil dragen.



Groetjes Karin